Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир

...
Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик.
Володимир
Коментари Харесай

Зеленски ще произнесе реч пред НАТО

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще взе участие посредством видеоконферентна връзка в Срещата на върха на НАТО, която ще се организира в четвъртък и на която съществена тематика ще бъде войната в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3062
Украинският президент е поканен да произнесе тирада. Говорителят на Зеленски удостовери, че той ще вземе присъединяване в Срещата на Върха. А в следващо видеообръщение украинският водач съобщи, че макар компликациите, договарянията с Русия не престават.

 

„ Продължаваме да работим на разнообразни равнища, с цел да насърчим Русия да се придвижи към мир и да да постави завършек на тази брутална война. Украински представители вземат участие в договаряния, които се организират всеки ден. Много е мъчно, от време на време конфликтно. Но малко по малко вървим напред. Към днешна дата в Мариупол има към 100 000 души в безчовечен условия, изцяло блокирани, без храна, без вода, без медикаменти, подложени на непрекъснати обстрели и непрекъснати бомбардировки. Повече от седмица се опитваме да организираме постоянни филантропични коридори за мариуполци. И съвсем всички наши опити, за жалост, са осуетявани от съветските окупатори. Чрез обстрел или тенденциозен гнет ”, каза той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР